Új jelszó kérése
 

LAMAX Prime P-1 Bemutató darab


LAMAX  Prime P-1 Bemutató darab

Igényes kivitelezés, egyedi színek és gyönyörű hangzás.

A Lamax Electronics megszokott minősége, 2 év garancia , a minőségi kivitelezés garantálja, hogy ezekben a termékekben nem fogsz csalódni.
A Lamax Beat Prime egy nagyszerű fejhallgató, kis méretű, ezáltal tökéletes társad lehet a kertészkedés, strandolás, kerti partik esetében.
Akkumulátora nagy teljesítményű, akár több órán át is hallgathatod róla a kedvenc zenéidet.

Hallgasd, bármerre jársz:

A Prime P-1 fülhallgató Bluetooth 4.1 vezeték nélküli technológiával garantálja a tiszta, torzítás-mentes hangátvitel, valamint szabadságot ad, használd futás, egyéb sportok, utazás vagy az irodában munka közben. Mindössze annyit kell tennie, hogy a zenelejátszó 10 m-es körzetében marad, így egy teljes töltéssel akár 5 óráig hallgathat zenét.

Intuitív vezérlők:

Az egyszerű vezérlők a jobb oldali fülhallgató kábelen lehetővé teszik nem csak a hangerőszablyozást és dalok léptetését, de hívások is fogadhatóak a kéz nélküli technológiával. A mikrofon és a vezérlők elhelyezése garantálja, hogy kapcsolódás könnyen létrejöjjön és tiszta legyen. Felejtse el a "matatást", a zsebében, vagy kézitáskájában megbújt okostelefon után, a vezeték nélküli LAMAX Beat fülhallgatóval mobiltelefonja biztonságban ott maradhat, ahol van.

Stílusos design és kiváló minőségű anyagok:

Összehasonlítva más vezeték nélküli fülhallgatókkal, a Prime P-1 előnye, hogy a minimalista formavilágával a klasszikus fülhallgatókra hasonlít. Mindkét fülhallgató fémből készül, egy rejtett mágnessel a végén. Amikor nem használja csatlakoztassa nyaka körül mint egy medál és élvezze hogy nem kell aggódnia hová tegye a fülhallgató. A Prime P-1 súlya csak 15 gramm, a jó minőségű kábelt textillel vontuk be, amely tartós és a kellemes tapintású.

Zene füleinek:

A Prime P-1 kiegyensúlyozott hangzást biztosít minden zenei stílusban. Mély basszus, erős közép és kellemes magasság biztosan örömet rajongóinak bármely zenekedvelőnek.

 

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés