Új jelszó kérése
 

Lamax Watchy

Lamax Watchy
Lamax Watchy
Lamax Watchy
Lamax Watchy
Lamax Watchy
Lamax Watchy
Lamax Watchy
Lamax Watchy
Lamax Watchy
Lamax Watchy
Lamax Watchy
Lamax Watchy
Lamax Watchy
Lamax Watchy
Lamax Watchy
Lamax Watchy
Lamax Watchy
Lamax Watchy
WatchY

Mindegy, hogy gyermeke éppen iskolában van, vagy a világot fedezi fel, a WatchY-val mindig kapcsolatban lehetnek. A mindennapi kommunikációra a szöveges- és hangüzenetek kényelmes megoldást nyújtanak. Vészhelyzet esetén, gyermekének csak az SOS gombot kell megnyomnia. A WatchY használatával Ön minden pillanatban biztonságban tudhatja gyermekét.
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Biztonságos zónák
A biztonsági zóna funkcióval, Ön mindig pontosan tudni fogja, hogy gyermeke megérkezett-e uticéljához, legyen az akár az iskola, akár a nagyi háza, akár egy iskola utáni foglalkozás helyszíne. Az applikáció segítségével 6 különböző biztonsági zónát állíthat be, és ellenőrizheti, hogy gyermeke mikor lépett be, és mikor hagyta el a zónát.

 

Aktuális GPS adatok, és helyelőzmények

A szabadságérzet sokkal fontosabb a gyermekeknek, mint az elsőre gondolnánk. A WatchY-val nyugodtan hagyhatjuk, hogy a saját szemükkel lássák és tapasztalják meg az őket körülvevő világot. Az eszköz segítségével biztonságban tudhatja őket, hiszen baj esetén azonnal segítséget tudnak kérni. A helyadatok naplózásával anélkül tudhatja, hogy merre jártak, hogy arra rá kéne kérdeznie, így a bizalom is nagyobb!Aktuális GPS adatok, és helyelőzmények
A szabadságérzet sokkal fontosabb a gyermekeknek, mint az elsőre gondolnánk. A WatchY-val nyugodtan hagyhatjuk, hogy a saját szemükkel lássák és tapasztalják meg az őket körülvevő világot. Az eszköz segítségével biztonságban tudhatja őket, hiszen baj esetén azonnal segítséget tudnak kérni. A helyadatok naplózásával anélkül tudhatja, hogy merre jártak, hogy arra rá kéne kérdeznie, így a bizalom is nagyobb!

Titkos üzenet, és lépésszámlálás funkció
A titkos üzengetés sosem megy ki a divatból. A titkos üzenet funkciónak köszönhetően, az eszközök közti üzenetküldéskor nem kell aggódni, hogy a levél rossz kézben landol. A fiatal sportolók pedig a beépített lépésszámlálóval követhetik nyomon a megtett távolságot, amiből heti lebontású grafikont is készíthetnek.

SOS gomb
Az SOS gombnak köszönhetően, biztos lehet benne, hogy nem marad le semmi fontos információról! Legyen az egy fontos üzenet, egy lekésett busz, vagy akár csak egy elfelejtett házi feladat, biztos lehet benne, hogy nem marad le róla.

Szöveges, és hangüzenetek küldése
Mindegy, hogy gyermeke éppen iskolában van, vagy a világot fedezi fel, a WatchY-val mindig kapcsolatban lehetnek. A szöveges, és hangüzenetek kényelmes, és mókás formái a kapcsolattartásnak.
…mert a gyermekeink a legfontosabbak.

Pozíció meghatározása GPS, LBS, GSM, WiFi
Kijelző 1" LCD
Kapcsolat GSM 850/900/1800/1900
SIM méret micro sim
Súly 40 g
Méret 52 mm X 36 mm X 15 mm
Töltés USB 5V/ 0,5A
Akkumulátor 3.7V 400 mAh Li-ion
Elérhető funkciók lépésszámláló,elégetett kalória,körzet kijelölése,riasztás,vészhívás,sms és hang kommunikáció,két szín (pink, fekete- kék)
Vízállóság Cseppálló / IP 43
Csomag tartalma: Óra, töltő

Adatok
Szállítási idő
1
Szállítási költség
1 290 Ft
Cikkszám
_WatchY
Tömeg
200 g/db
Vélemények
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés